Internationale merkaanvraag vanaf EUR 990,- (excl. BTW)

 

Tarieven overzicht

– Merkaanvraag in 3 goederenklassen: EUR 990,- (tarief geldig tot 1 januari 2018)

– Iedere extra klasse EUR 300,-

– Per aangewezen land met basistarief EUR 300,-

– Per land met afwijkend tarief, zie tabel.

 Neem contact met ons op om meer uitleg te krijgen over de tarieven en het systeem van de Internationale merkaanvraag

 

Speciaal ALL-IN pakket voor een Internationale Registratie daarbij is het volgende inbegrepen:

– gratis identieke check (upgrade met verslag en aanbevelingen omtrent de beschikbaarheid van het merk mogelijk tegen meerprijs)

– advies omtrent de registreerbaarheid van het merk (zodat het niet geweigerd wordt waarbij de kosten niet vergoed worden door het register)

– het opstellen van de klassenomschrijving (zodat de beschermingsomvang van het merk zo groot mogelijk is)

– beoordeling omtrent andere omstandigheden die belangrijk zijn voor de beschermingsomvang van het merk (woord, logo, kleur, zwart/wit etc.)

– het afhandelen van de gehele procedure en het in beheer nemen voor een periode van 10 jaar van het merk (geen verborgen registratie- en/of afhandelingskosten zoals bij andere bureaus)

– een aantal maanden gratis merkbewaking

 

Dit transparante pakket biedt de beste bescherming voor uw merk EN kent een laagste prijsgarantie in Nederland.

 

Toelichting

Bij het aanvragen van een merk dienen belangrijke keuzes gemaakt te worden. U wilt immers niet tegen een weigering of een onnodig conflict aanlopen. Ook wilt u zo’n groot mogelijke bescherming van uw merk. En niet er later achter komen dat uw merkregistratie onvolledig of onjuist was. Dient u bijvoorbeeld het logo of de naam te registreren. In kleur of zwart/wit? Met slagzin of niet? En is het merk eigenlijk wel beschikbaar? Dit soort vragen nemen wij met u door om uw merken zo goed mogelijk te kunnen beschermen.

 

* Wij dienen de merkaanvraag voor u in op basis van de door u aangeleverde gegevens.

 

Meerdere aanvragen

Mocht u op hetzelfde moment meerdere merken vast wensen te leggen, neem dan gerust contact met ons op om een korting te bespreken!

 

Diverse landen

Een internationale registratie kan alleen worden gedaan als er reeds een basisregistratie of aanvraag aanwezig is. Dit kan bijvoorbeeld een Benelux merkregistratie zijn. Met een Internationale Merkregistratie is het mogelijk om in heel veel landen tegelijkertijd via een snelle, eenvoudige en voordelige procedure bescherming te krijgen. Er kan bijvoorbeeld op basis van een internationale registratie, bescherming worden verkregen in Zwitserland en Noorwegen, landen die niet tot de Europese Unie behoren. Het is tevens mogelijk om via de internationale merkaanvraag vele andere landen buiten Europa toe te voegen, zoals bijvoorbeeld de USA (Amerika, VS), China, de Russische Federatie, Japan of Brazilië.

 

Basislanden

Afwijkende landen

 

Direct beschermen?
Neem meteen contact op of vul onderstaand formulier in:
Tel: 020-8452708 of e-mail: info@merk-aanvragen.nl

[recaptcha]