Merkaanvraag in de Benelux vanaf EUR 650,- (excl. BTW)

 

Tarieven overzicht

– Merkaanvraag in 3 goederenklassen: EUR 650,-

– Iedere extra klasse EUR 95,-

 

Speciaal ALL-IN pakket voor een Benelux merk daarbij is het volgende inbegrepen:

– gratis identieke check (upgrade met verslag en aanbevelingen omtrent de beschikbaarheid van het merk mogelijk tegen meerprijs)

– advies omtrent de registreerbaarheid van het merk (zodat het niet geweigerd wordt waarbij de kosten niet vergoed worden door het register)

– het opstellen van de klassenomschrijving (zodat de beschermingsomvang van het merk zo groot mogelijk is)

– beoordeling omtrent andere omstandigheden die belangrijk zijn voor de beschermingsomvang van het merk (woord, logo, kleur, zwart/wit etc.)

– het afhandelen van de gehele procedure en het in beheer nemen voor een periode van 10 jaar van het merk (geen verborgen registratie- en/of afhandelingskosten zoals bij andere bureaus)

– een aantal maanden gratis merkbewaking

 

Dit transparante pakket biedt de beste bescherming voor uw merk EN kent een laagste prijsgarantie in Nederland.

 

Toelichting

Bij het aanvragen van een merk dienen belangrijke keuzes gemaakt te worden. U wilt immers niet tegen een weigering of een onnodig conflict aanlopen. Ook wilt u zo’n groot mogelijke bescherming van uw merk. En niet er later achter komen dat uw merkregistratie onvolledig of onjuist was. Dient u bijvoorbeeld het logo of de naam te registreren. In kleur of zwart/wit? Met slagzin of niet? En is het merk eigenlijk wel beschikbaar? Dit soort vragen nemen wij met u door om uw merken zo goed mogelijk te kunnen beschermen.

* Wij dienen de merkaanvraag voor u in op basis van de door u aangeleverde gegevens.

 

Meerdere aanvragen

Mocht u op hetzelfde moment meerdere merken wensen vast te leggen, neem dan gerust contact met ons op om een korting te bespreken!

 

Direct beschermen?

Neem meteen contact op of vul onderstaand formulier in:
Tel: 020-8452708 of e-mail: info@merk-aanvragen.nl