Merkaanvraag in de Benelux vanaf EUR 935,- (excl. BTW)

Tarieven overzicht

– Merkaanvraag in 1 goederenklassen: EUR 935,-

– Kosten twee klasse: EUR 160,-
– Kosten extra klassen na tweede: EUR 190,-

Bij deze merkaanvraag zijn de volgende diensten inbegrepen

– gratis identieke check (upgrade met verslag en aanbevelingen omtrent de beschikbaarheid van het merk mogelijk tegen meerprijs)

– advies omtrent de registreerbaarheid van het merk (zodat het niet geweigerd wordt waarbij de kosten niet vergoed worden door het register)

– het opstellen van de klassenomschrijving (zodat de beschermingsomvang van het merk zo groot mogelijk is)

– beoordeling omtrent andere omstandigheden die belangrijk zijn voor de beschermingsomvang van het merk (woord, logo, kleur, zwart/wit etc.)

– het afhandelen van de gehele procedure en het in beheer nemen voor een periode van 10 jaar van het merk (geen aanvullende registratie- en/of afhandelingskosten)

– een aantal maanden gratis merkbewaking.

Dit transparante pakket biedt u en uw bedrijf de beste bescherming voor uw merk in Nederland.

Toelichting

Bij het aanvragen van een merk dienen belangrijke keuzes gemaakt te worden. U wilt immers niet tegen een weigering of een onnodig conflict aanlopen. Ook wilt u zo’n groot mogelijke bescherming van uw merk. En niet er later achter komen dat uw merkregistratie onvolledig of onjuist was. Dient u bijvoorbeeld het logo of de naam te registreren. In kleur of zwart/wit? Met slagzin of niet? En is het merk eigenlijk wel beschikbaar? Dit soort vragen nemen wij met u door om uw merken zo goed mogelijk te kunnen beschermen.

* Wij dienen de merkaanvraag voor u in op basis van de door u aangeleverde gegevens.

Meerdere aanvragen

Mocht u op hetzelfde moment meerdere merken wensen vast te leggen, neem dan contact met ons op om een bijbehorende strategie te bespreken waarbij we tevens rekening kunnen houden met de kosten.

Direct beschermen?

Neem meteen contact op of vul onderstaand formulier in:
Tel: 020-5641366 of e-mail: info@merk-aanvragen.nl

[recaptcha]