merk aanvragen en registreren Vietnam

 

Algemene informatie

Vietnam is een land in Azië.  Het land ligt in Zuidoost Azië. De hoofdstad van Vietnam is Hanoi. Vroeger heette deze stad Hanoi. In Vietnam wonen ruim 80 miljoen mensen. In Vietnam wordt Vietnamees gesproken.

Merkbescherming

Om uw merk in Vietnam te beschermen en te registreren is het het meest voordelig om uw merk via een Internationale Registratie te registreren. U kunt deze internationale registratie meteen gebruiken om voordelig ook andere landen hieraan toe te voegen. De kosten van een Internationale registratie vindt u onder het kopje tarieven. Het is tevens ook mogelijk om uw merk lokaal in Vietnam te registreren. Voor een offerte kunt u contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@merk-aanvragen.nl of te bellen op nummer 020 845 2708.

Merkonderzoek

Voorafgaand aan de registratie in Vietnam verrichten wij altijd gratis een identieke check in het land of de landen waarin u bescherming wilt genieten.

Wanneer we nog wat meer zekerheid willen hebben over de beschikbaarheid van het gekozen merk kunnen we ook een uitgebreid onderzoek doen. Een uitgebreid onderzoek naar de naam “PHILIPS” levert wel op de merken “PHILIPS”, “PHILIPS 2″ en “PHILIPSON” maar niet “FILIPS” of “PHILLIPS” (twee keer de letter L).

Op het moment dat u echter 100% zeker wilt zijn dat een merk beschikbaar is kunt u ook kiezen voor een volledig merkonderzoek waarbij alle merken die lijken op uw merk naar voren komen in de resultaten. Met dit onderzoek voorkomt u dat u een merk gaat gebruiken dat inbreuk maakt op de oudere rechten van een ander.

Merkaanvraag en registratie

Na het uitvoeren van de check, zal er door ons een klassenomschrijving worden opgesteld, waarin al de producten en diensten die onder het merk vallen of in de toekomst onder het merk zullen vallen worden opgenomen. Daarnaast zullen er nog een aantal documenten moeten worden ingediend, zoals een kopie paspoort, een uittreksel kvk ed.  Mogelijk dat bepaalde documenten eerst gelegaliseerd of genotariseerd dienen te worden. Daarover zullen wij u dan eerst informeren.

Hierna zal de aanvraag worden ingediend en zullen de plaatselijke autoriteiten in Vietnam de merkaanvraag beoordelen. Indien zij geen bezwaar hebben dan volgt er een periode waarin bestaande eerdere merkhouders bezwaar kunnen maken op het door ons ingediende merk. Wanneer er geen bezwaar wordt gemaakt, zal het merk daarna geregistreerd worden. U ontvangt hier dan een mooi certificaat van. De duur van een procedure van aanvraag en registratie is per land verschillend. In de meeste gevallen ligt het zo tussen de 6 en 12 maanden.

Kosten

De aanwijzing van Vietnam in de Internationale Registratie is al mogelijk vanaf €300,-(excl. BTW). Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het systeem van de Internationale Registratie en de daarbij behorende tarieven. Onze prijzen zijn zeer concurrerend in vergelijking met een andere merkenbureaus.

Direct beschermen?

Neem meteen contact op of vul onderstaand formulier in:
Tel: 020-8452708 of e-mail: info@merk-aanvragen.nl

[recaptcha]